Ελ. Βενιζέλου 63-71 Νέα Ιωνία, 14231 Αθήνα +30 210 2750535  +30 210 2750356   info@innova.gr

Nordlys™

Nordlys™

Πλατφόρμα Νέας Γενιάς με 4 Θεμελιώδεις Τεχνολογίες

  • SWT®(Selectιve Waveband Technology)
  • Frax 1550nm Laser
  • Frax 1940nm Laser
  • Nd: YAG 1064nm Laser

Περισσότερα


GentleMax Pro PLUS®

GentleMax Pro PLUS®

Laser Αποτρίχωσης – Αλεξανδρίτη(755nm) & Nd: YAG Αισθητικής Δερματολογίας(1064nm)

Η υπερσύγχρονη πλατφόρμα GentleMaxPro Plus® αποτελεί την τελευταία εξέλιξη της σειράς GentleLase Series του οίκου Αμερικής Candela

Περισσότερα


GentleLase Pro®

GentleLase Pro®

Laser Αποτρίχωσης - Αλεξανδρίτη

Το GentleLase Pro του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase PRO-U®, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Περισσότερα


GentleYag Pro®

GentleYag Pro®

Nd : Yag Laser Αισθητικής Δερματολογίας

Laser τύπου Nd: YAG (1064 nm), με ενσωματωμένο και αυτοματοποιημένο μηχανισμό ψύξης (DCD), ιδανικό για εφαρμογές αισθητικής δερματολογίας.

Το laser GentleYAG Pro-U (1064nm) είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, των αγγειακών βλαβών προσώπου και κάτω άκρων και των ρυτίδων. Το GentleYAG Pro-U ενδείκνυται και για σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα δέρματα.

Περισσότερα


GentleMax Pro

GentleMax Pro

Laser Aποτρίχωσης Αλεξανδρίτη & Nd: YAG Αισθητικής Δερματολογίας

To GentleMax Pro συνδυάζει το ταχύτερο και το πιο δυνατό laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη (755mm) με το εξίσου δυνατό 1064nm Nd: YAG laser, με σκοπό να καλύψει μία ευρεία γκάμα θεραπειών. Οι θεραπείες τις οποίες μπορεί να προσφέρει συμπεριλαμβάνουν αποτρίχωση όλων των τύπων δέρματος, θεραπεία μελαγχρωματικών και αγγειακών βλαβών συμπεριλαμβανομένων των ποδιών.

Περισσότερα


VBeam Perfecta

VBeam Perfecta

Pulsed Dye Laser μεταβλητής διάρκειας παλμού

Πρόκειται για παλμικό laser χρωστικής (Pulsed dye laser), μεταβλητής διάρκειας παλμού από 1,5msec έως 40msec. To μήκος κύματος εκπομπής είναι στα 595nm. To σύστημα περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης - προστασίας της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device

Περισσότερα


eMatrix™

eMatrix™

RF & Fractional σύστημα ανάπλασης της επιδερμίδας

Το eMatrix της Syneron είναι το μοναδικό επεμβατικό σύστημα αναδόμησης το οποίο ξεπερνάει κάθε άλλη κλασματική μέθοδο ανάπλασης της επιδερμίδας. Με την εφαρμογή της θεραπείας Matrix-RF™, κάθε παλμός μεταφέρει RF ενέργεια στον ιστό του δέρματος, μέσω του ειδικά σχεδιασμένου πλέγματος της κεφαλής 64 σημείων επαφής.

Περισσότερα


eTwo™

eTwo™

Bipolar RF Sublime™ και Sublative™ εφαρμογές

Το eTwo συνδυάζει τις μοναδικές Sublime και Sublative εφαρμογές για ολική αναζωογόνηση του προσώπου σε χρόνο όσο διαρκεί μία και μόνο θεραπεία.

Το eTwo™, είναι ένα καινοτόμο και εύχρηστο σύστημα, συνδυάζοντας μία λεία και κομψή επιτραπέζια φορητή σχεδίαση, με ισχυρό fractional RF παλμό, για την αποτελεσματική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου.

Περισσότερα


Picoway

Picoway

Picosecond Laser για Tatoo & Μελαγχρωματικές βλάβες

Τo PicoWay(532& 1064mm) είναι το νέο πρωτοποριακό picoseconds laser διπλού μήκους κύματος με κλασματικές και μη κλασματικές δυνατότητες της Syneron Candela, του πιο αξιόπιστου ονόματος στην αισθητική κοσμετολογία.

Η μοναδική λειτουργία του Picoway βασίζεται στην απελευθέρωση παλμών ενέργειας (picosecond)στον ιστό

Περισσότερα


Alex TriVantage

Alex TriVantage

Q-Switched Laser με πολλαπλά μήκη κύματος

Laser Q-Switched με πολλαπλά μήκη κύματος των 755nm, 1064nm και 532nm, ιδανικό για την αντιμετώπιση βλαβών του δέρματος

Περισσότερα