Ελ. Βενιζέλου 63-71 Νέα Ιωνία, 14231 Αθήνα +30 210 2750535  +30 210 2750356   info@innova.gr

GentleLASE® Αποτρίχωση

Τo σύστημα GentleLASE® είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Χρησιμοποιείται για μια σειρά αισθητικών επεμβάσεων όπως μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας, θεραπεία γεροντικών κηλίδων κι ευρυαγγειών.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device®), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο απο το FDA Αμερικής / CE mark ) ψεκάζεται στην επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας την θεραπεία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ*, ΑΣΦΑΛΗ & ΑΝΩΔΥΝΗ.

 
foto1
foto2
before
after
before
after

Εφαρμογή

Οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν στιγμιαία τσιμπήματα, που η έντασή τους εξαρτάται από την πυκνότητα, το χρώμα και τη διάμετρο των τριχών και το φωτότυπο της επιδερμίδας. Όσο όμως προχωρά ο αριμός των συνεδριών και η τριχοφυϊα μειώνεται, οι συνεδρίες γίνονται πρακτικά ανώδυνες

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία

Προφυλάξεις πριν και μετά τη θεραπεία

Αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο για χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων πριν και μετά την θεραπεία ή για όσο χρονικό διάστημα σας συμβουλέψει ο γιατρός σας.

Συνίσταται η χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη στην περιοχή θεραπείας εφόσον αυτή εκτίθεται στον ήλιο, ανεξαρτήτου εποχής και για όσο χρόνο διαρκούν οι συνεδρίες

Αποφύγετε τον αποχρωματισμό των τριχών και την αποτρίχωση με κερί για 4 έως 6 εβδομάδες πριν την θεραπεία.

Εάν είστε πρόσφατα μαυρισμένη ή η επιδερμίδα σας είναι σκουρόχρωμη, τότε θα πρέπει να γίνει κατάλληλη προετοιμασία της επιδερμίδας για χρονικό διάστημα 2 – 3 εβδομάδων πριν την θεραπεία.

* Το σύστημα GentleLASE® έχει έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση. Επιπλέον έχει πιστοποίηση για την χρήση του σε αγγεία, γεροντικές κηλίδες και λεπτές ρυτίδες από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής, «GentleLASE® System FDA Cleared For Permanent Hair Reduction»